Hemmet är både en plats för rekreation och vila. Ett massagebadkar får ditt hem att ånga som ett spa! Du kan njuta både ensam och tillsammans med någon annan, ett perfekt ställe att odla både romantik men också som en plats där festen kan börja eller avslutas. Inred med marmor och gröna växter, och du har garanterat det trendigaste badrummet 2018!

Det finns en rad saker du bör tänka på om du ska installera ett badkar. För det första bör du förstås fundera på om du vill ha ett klassiskt badkar eller om du vill ha extra funktioner på plats. Du måste också se efter var golvbrunnen är placerad och hur stor yta du har att laborera med, kanske kan ett hörnbadkar vara intressant, då kan du kolla här. Tänk också på att du bör få hjälp av en elektriker om du vill installera bubbelbadkar. På dinbyggare.se kan du läsa mer om vad du ska tänka på.

Inred efter badkaret

När du installerat ditt badkar kan du börja inreda därefter. Att sätta in högtalare kan vara en idé, och inred gärna med gröna växter som kanske inte behöver så mycket ljus men är desto mer förtjusta i fukt. Håll sedan badrummet snyggt och fräscht med enkla knep – det är trist med onödiga små tvålfläckar och dammlager. I Expressen kan du läsa om tips på vad du kan pynta ditt badrum med:

Du behöver inte ha väggar av marmor för att komma åt känslan av verklig lyx – stilen skapar du lätt genom med flera mindre föremål i marmor . En tvålpump, en ask för hårsnoddar och en ljushållare – vips har badrummet fått ett lyft! 

Rätt bra tumregel, och skulle passa otroligt fint till ditt hörnbad!