Är det dags att förnya hemma? Genom att organisera och hålla det enkelt kan få ditt hem att upplevas som harmoniskt och lyxigt. Satsa även på detaljer och accessoarer för att förhöja den känslan.

Att förnya ditt hem behöver inte kosta en förmögenhet utan med små och enkla medel kan du skapa en helt ny atmosfär. Hos varuhus1.se kan du hitta mängder med inredningsdetaljer som kan lyfta din inredning till nya höjder. Genom att satsa på ett material får du det enhetligt och det inger känslan av lyx. I år är trä ett trendigt material.

Byt dina textilier

Att byta dina textilier i vardagsrummet är både billigt och enkelt. Textilier som gardiner är enkla att byta ut och kan verkligen förhöja känslan av lyx i ett rum. Du kan även byta ut dina kuddfodral och lägg gärna en pläd i ett lyxigt material över soffkanten. Att byta ut mattan också ge stor effekt. Textilier som sammet ger en känsla av lyx. Sammet passar både som gardin men även som kuddöverdrag.

Handla begagnat

Genom att handla begagnat sparar du inte bara pengar utan även på miljön. Håll ögonen öppna efter keramik, bonader och träföremål när du letar på begagnatmarknaden. Våga mixa gamla saker med nya för att skapa kontraster. Satsa även på personliga detaljer som drar blickarna åt sig för att göra ditt hem unikt.

”Personliga detaljer skapar blickfång, retroporslin eller gamla vinylskivor är exempel på saker som gör ditt hem unikt.”
(Expressen 28 mars 2018)

Handla inredning online

Att handla din inredning på nätet har många fördelar. Du sparar tid och slipper stressa runt i olika butiker för att hitta det du söker. Du kan i lugn och ro sitta i soffan och handla din inredning.