Så skapar du en mysig trädgård
 

De flesta uppskattar en riktigt härlig trädgård som särskilt under sommaren bjuder in till mysiga stunder och långa kvällar. Det är inte särskilt svårt att förvandla din trädgård eller din balkong till en härlig oas och det behöver inte kosta skjortan.

Hämta inspiration här till hur du kan göra om din trädgård till hemmets mysigaste plats med små medel. Satsa på en ombonad trädgårdskänsla i sommar som kan bära dig hela vägen in i hösten.

Satsa på trädgården

Det är fullt möjligt att skapa en harmonisk oas i din egen trädgård där du kan spendera timmar i sträck med en god bok eller bara umgås med familj och vänner. Allt du behöver för att förvandla din trädgård till hemmets hjärta hittar du hos Garden Store. Ta del av deras stora utbud genom att klicka här och låt dig inspireras.

Miljöer och inspiration

I en artikel i Expressen delar inredaren Kirsten och maken Tom med sig av sin underbara trädgård. Paret resonerade så här när de planerade och inredde sin magiska innergård.

“Kan man inte bo på Maldiverna får man väl låta Maldiverna flytta dit man bor”.

Citatet kommer från Expressen och beskriver hur man kan använda en målbild och hämta inspiration från miljöer som man tycker mycket om. Det är aldrig fel att utgå från ett tema.

Hängande ljusslingor, sittgrupper, ljuslyktor, insynsskydd och blommor skapar en mysig miljö som bjuder in till både avkoppling och möten. Riktigt ljuvliga uteplatser innehåller ofta natursten, trä, massor av blommor och många små rum skilda från varandra med hjälp av buskar eller spaljéer. Tanken med några mindre bänkar eller sittgrupper är att du ska kunna följa ljuset och välja skugga efter behov.